Rejser med et menneskeligt ansigt

Vi tror på, at når mennesker mødes, bidrager det til en større forståelse, som bygger bro mellem forskelligheder. Når vi arrangerer rejser, skal det være til glæde for både vores gæster, lokalbefolkningen, samarbejdspartnere og ansatte. Holdningen er formuleret i vores motto: ‘Rejser med et menneskeligt ansigt‘. Det er et motto, der forpligter, og vi gør vores bedste for at føre det ud i livet på følgende vis:

 

Tæt kontakt med vores kunder

Mødet mellem mennesker starter allerede her. Vi møder vores gæster med nysgerrighed og genkender dem, når de kommer igen. Vi lytter til vore gæsters ønsker og giver den bedste, personlige service. Vi har kontorer i Aarhus og København, og vi elsker, når vores gæster kommer forbi – her er man altid velkommen! Vi har tæt kontakt med vores gæster både før, under og efter rejsen.

 

Tæt kontakt med vores destinationer

Vi skaber rejser, hvor mennesker møder mennesker i øjenhøjde, og det kan i vores øjne bedst lade sig gøre med lokale partnere. Partnere som vi vælger ud fra præmissen om, at lokal vækst er bæredygtig vækst. Tit og ofte investerer vi direkte i små agenter eller hoteller.

Et eksempel kan findes i 2009, da Enrico var på rundrejse i Sri Lanka i en lejet bil med chauffør. Chaufføren Dinesh var en lokal turoperatør, der på grund af manglen på turister under borgerkrigen havde taget arbejde som chauffør. Enrico og Dinesh oplevede borgerkrigens afslutning sammen, og 11 dage senere modtog Dinesh og hans bror Rasith de første C&C-gæster i Sri Lanka.

 

Rejsen som et møde mellem mennesker

Vi forsøger at skabe kontakt mellem mennesker ved at bruge og anbefale lokalt ejede hoteller, turudbydere, restauranter og butikker. Vi arrangerer også besøg til skoler og hjælpeprojekter og involverer så vidt muligt vores samarbejdspartnere personligt i mødet med vores gæster. Vi tror nemlig helt grundlæggende på, at det er godt at rejse ud i verden, og på at når mennesker mødes, bidrager det til en forståelse for forskelligheder.

 

Hjælpeprogrammer

C&C støtter hjælpeprogrammer i mange af de lande, vi laver rejser til. Gennem den velgørende forening C&C Hjælpeprogrammer, uddeler vi hvert år julepakker med mad og legetøj til fattige familier, vi støtter grå stær-operationer, bygning af huse, genplantning af palmer, bygning af fiskerbåde og meget mere. C&C Travel giver både kontante donationer og gratis administration til projekterne.

 

Omvendte rejser

Ikke alle kan rejse alle steder hen. Derfor bringer vi også verden hjem til Danmark. Vi laver simpelthen omvendte rejser. Igennem årenes løb har vi holdt en 14 dage lang brasilianerfest i Boltens Gård, holdt reception for C&Cs Vidunderlige Verden i Planetariet, holdt en månedlang fest, Fiesta del Mundo, på Dokken i Frihavnen og åbnet butik med asiatiske antikviteter.

Rejser med et menneskeligt ansigt
Rejser med et menneskeligt ansigt
Rejser med et menneskeligt ansigt
Rejser med et menneskeligt ansigt