Hvem er vi?

Vi har skræddersyet rejser i 30 år, så hos os er du i gode hænder. Vi sælger ikke bare rejser – vi indfrier drømme – og vi skræddersyr din drømmerejse, præcis som du vil have den.

Vi tror helt grundlæggende på, at det er godt at rejse ud og møde verden. Vi ser rejser som et møde  mellem mennesker, og når mennesker mødes opstår  der en forståelse, som bygger bro mellem forskelligheder.

C&C Travel blev grundlagt i 1988 og har siden da solgt rejser til glæde for vores mange gæster og folk i de lande, som vores gæster tager til. Vi holder til i Boltens Gård i København og på Østergade i Aarhus, og begge steder skræddersyr vi drømmerejser efter den enkelte gæsts ønsker.

C&C Travels motto er ‘Rejser med et menneskeligt ansigt’, og vores arbejde tager udgangspunkt i et stærkt manifest, som vi gør vores bedste for at efterleve hver dag, en klar vision og nogle grundlæggende værdier, der følger os trofast i hverdagen.

 

C&C’s Manifest

Vi tror helt grundlæggende på, at det er godt at rejse ud og møde verden. Vi tror på, at når mennesker mødes, bidrager det til en større forståelse, som bygger bro mellem forskelligheder. Vi vil derfor skabe rejser med et menneskeligt ansigt.

Vi bygger rejserne på åbenhed og med ønsket om, at de også beriger de mennesker, du møder på din vej. Vi gør en forskel i det enkelte møde og i den enkelte rejse ved at tage ansvar og være tæt på. Vi ønsker at være noget for andre end os selv.

Arbejder du her, får du en hverdag og et fællesskab, som bygger på tillid. En hverdag hvor vi bruger vores forskelligheder og er ærlige, også når det er svært. En hverdag hvor vi alle tager et ansvar og er ambitiøse i alt, hvad vi gør. Derfor gør vi det bedst.

Som kunde hos os skal du altid føle dig velkommen. Har du været her før, genkender vi dig, og er det første gang, du er her, er vi nysgerrige. Rejsen starter altid med din drøm. For din rejse er din egen, kompetencen er vores, og sammen gør vi rejsedrømme til virkelighed. Vi lykkes, når din rejse lykkes.

Vi skaber rejser, hvor mennesker møder mennesker i øjenhøjde. Vi skræddersyr dem derfor sammen med lokale partnere. Partnere som vi vælger ud fra præmissen om, at lokal vækst er bæredygtig vækst.

Det er her fra, vi kigger ud i verden, bygger fremtidens rejsebureau og skaber rejser med et menneskeligt ansigt.

Velkommen!

 

C&C’s vision

Essensen af vores manifest kan koges ned til én sætning:
Vi vil skabe rejser med et menneskeligt ansigt og derved skabe større forståelse for forskellighed.

 

C&C’s værdier

I C&C Travel arbejder vi ud fra et fundament af værdier både i forhold til hinanden, vores kunder og omverdenen.

Værdierne lyder:

  • Ansvar
  • Ambitiøs
  • Fællesskab
  • Tillid
C&Cs kontor i København