Hvad betyder det, at skræddersy min rejse?

Det betyder, at det er din rejse, dine drømme og dine ønsker, det handler om. Vi hjælper dig blot med at gøre dem til virkelighed!

Når du tager kontakt til os, snakker vi sammen. Du fortæller os, hvad du ønsker at opleve på din rejse. Måske ved du allerede en hel masse, måske ved du bare, at du gerne vil have lidt sol, vil opleve spændende byer eller vil ud at snorkle. Vi kender vores destinationer rigtig godt, så vi kommer med gode råd, deler ud af den viden, vi har, og spørger ind til dine ønsker. Måske er der nogle ting, du endnu ikke har tænkt på, som vi kan byde ind med.

Vi har ekspertviden, gode kontakter til flyselskaber, hoteller og agenter i alle landene – men drømmene, de er dine! Udgangspunktet for at skabe netop din drømmerejse bunder i en snak, og det er her, vi i fællesskab skræddersyr din rejse.

Når vi er færdige med at snakke, ordner vi alt det praktiske og sender dig et tilbud på rejsen. Tilbuddet kan du gå og tænke lidt over – det er helt uforpligtende. Vi kan også sagtens ændre nogle ting, hvis du har fået nye idéer.

Det er først, når du synes, at rejsen er præcis, som den skal være, at vi er tilfredse. Men arbejdet slutter selvfølgelig ikke her – for nu skal vi føre rejsen ud i livet. Det sker også med løbende samtaler.

Resultatet bliver ét styk skræddersyet drømmerejse med dig selv som designer og os som skræddere.

Mangler du inspiration?

Kig vores hjemmeside igennem for fantastiske rejser, flotte hoteller, spændende steder og sjove udflugter. Ser du noget, du synes om, så marker det med et hjerte. Til slut kan du gå ind på Min rejse og sende det hele afsted til en af vores rejsekonsulenter. Så har I et udgangspunkt for snakken om din drømmerejse.

Skræddersyede drømmerejser
Skræddersyede drømmerejser
Skræddersyede drømmerejser
Skræddersyede drømmerejser

Hello

Nice hotels

Hello there!

Læs mere